ВК КОНВЕРТ - Произвежда зарядни устройства за всички видове акумулаторни батерии

ВК КОНВЕРТ - Произвежда зарядни устройства за всички видове акумулаторни батерии

ул. Стара планина 101
Перник ,
България
23.0362175
42.5917168
UserLikes
Име: ВК КОНВЕРТ - Произвежда зарядни устройства за всички видове акумулаторни батерии
Адрес: Перник , ул. Стара планина 101
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://vc-convert.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Електротехника
Дейност:

Проектиране, производство и реализация на силови полупроводникови токопреобразуватели – конвертори

Ключови думи: токоизправители, зарядни, зарядни устройства за тягови батерйй, галваника, стартерни

За нас

Истинските неща в науката и изкуството не се създават за пари. Те се носят в душата и не ти дават да се храниш, да спиш докато не ги реализираш. Чувството, че имаш мисия от природата и трябва даденото ти да го споделиш и ощастливиш колкото се може повече хора – това е творческият гений.


Краят на миналият век – криза няма. Казармено спокойствие – 15-20 години на сигурна заплата, работим любимата си творческа работа в социалистическата фабрика. Около нас безхаберие и показност.Но натрупания потенциал търси своята творческа реализация. За да се освободим от ограниченията на системата, да поемем своя път и разгърнем потенциала си, създадохме  ВК КОНВЕРТ  регистрирана през 1999г.


Създатели на  ВК КОНВЕРТ  са група доказали се специалисти с дългогодишен опит в проектирането, производството и реализацията на силови полупроводникови токопреобразуватели – конвертори. Както в “Великолепната седморка”, “Седемте самураи” и други приказки сформирахе екип от добри професионалисти с различни специалности обединени от принципа –  “Каквото правим – правим го добре”.


Иновативната насоченост на фирмата и диалогът с клиентите ни позволява своевременно да отговаряме на пазара в съответствие със световните научни достижения.Непрекъснатото усъвършенстване на изделията , произвеждани по съвременни технологии, позволяват да предлагаме на клиентите ни качествени продукти на конкурентни цени.


Внимателно подбраният изпълнителски екип следи за качеството при всеки етап на производственият цикъл и крайният продукт. Научното обслужване; софтуерното обезпечаване, ергономия и дизайн, правна и патентна защита са доверени на доказали се специализирани фирми.


Печатните платки, механичните конструкции, монтажни възли са кооперирани с фирми притежаващи съвременно техническо оборудване. Елементаната база и материали за производството се доставят от водещи световни производители като Microchip, H.P, Siemens,Philips,Samsung и т.н.


Изпитателните стендове и РС методика за контрол на параметри гарантират високо качество и надеждност и правото да кажем, че преобразувателите ни са  ”World Class Converters” . Доказателство за високото ниво е и факта, че три конкурентни фирми буквално копират нашите продукти. Това само ни стимулира да вървим напред с по-добра и по-печеливша продукция, а печелившият е Негово Величество клиента!





 

Открийте ни в Google+